Les bladet

I tillegg til nettsidene er Åpne Dører-bladet vårt viktigste redskap. Bladet gir informasjon, inspirasjon og bønnepåfyll hver måned. Bladet er gratis og har over 18.000 abonnenter. Velkommen som abonnent, du også!

 

I arkivet vårt kan du lese tidligere PDF-utgaver av bladet.

 

 
Papir-bladet

Åpne Dører-bladet kommer ut 12 ganger i året. Det er et blad på 16 sider i relativt lite format, mange bilder og overkommelig lengde på artiklene.


Innhold:

  • Bønnekalender med daglige bønneemner fra den forfulgte kirke
  • Nyheter fra land der kristne har det tøft
  • Livshistorier, vitnesbyrd og intervjuer
  • Navn og informasjon om en kristen man kan skrive brev til
  • Kommentarartikkel fra en leder i Åpne Dører

 

Hvis du ønsker å motta bladet gratis i postkassa hver måned, ber vi om at du fyller ut dette skjemaet. Hvis du foretrekker å ringe oss, bruker du nummeret 38 11 14 00.

 

Spre bladet

Dersom du ønsker flere eksemplarer av bladet for å gi det bort til venner og folk i menigheten, er det fint om du sender oss en e-post eller ringer. Du kan få så mange blader du ønsker i spesielle situasjoner, eller du kan få tilsendt et visst antall hver måned. Kontakt oss ved å fylle ut skjemaet, eller skriv en mail til norway@od.org.

Vi takker Gud for alle som bidrar til at norske kristne blir informert om situasjonen for våre forfulgte trossøsken. De trenger vår forbønn og støtte, og vi trenger deres åndskraft, inspirasjon og eksempel.