Bli fast giver! 
 
Forfølgelse

Hjelp oss å hjelpe!

Åpen Dørers arbeid er kun basert på gaver. Vi får ingen offentlig støtte. Hjelp oss å hjelpe:

Gi på Vipps: 10842
Send SMS "ÅPNE100" til 2160 for å gi kr.100,- (eller feks. "ÅPNE500" for kr.500,-)
Gaver konto er 3060.07.70000

Åpne Dører er ikke medlemmer av Innsamlingskontrollen, men dette er noe vi jevnlig vurderer. (Det er en kostnad med dette, like mye for en liten organisasjon, som for de store) Vår revisjon gjøres av det anerkjente firmaet PWC. Innsamlingskontrollen fikk tilsendt alle våre papirer for 2015, de hadde ingenting å bemerke.

Dersom du ønsker å få skattefradrag for gaver til Åpne Dører, oppgi fødsels- og personnummeret ditt her og send det til oss. Gaver til Åpne Dører på inntil 25.000 kroner pr. år kan trekkes fra på selvangivelsen.

NYHET!  Bli fast giver ved bruk av AvtaleGiro gjennom nettet - KLIKK HER 

Fast givertjeneste

Fast givertjeneste

Det har stor betydning for Åpne Dørers arbeide, når du velger å gi et fast beløp f.eks. hver måned. Les mer om fast givertjeneste her.

Les mer 
Testamentariske gaver

Testamentariske gaver

En testamentarisk gave til Åpne Dører er en investering i Guds rike og en verdifull støtte til våre forfulgte trossøsken.

Les mer 
Mikro-kreditt

Mikro-kreditt

Under kategorien "Humanitært arbeid" har Åpne Dører flere prosjekter som omfatter mikrokreditt. Ideen bak disse prosjektene er å tilby små lån for å hjelpe kristne å starte eller gjenoppta en virksomhet for så å kunne underholde seg selv og familien.

Les mer