Be

Når vi spør forfulgte kristne hva de trenger mest av alt, er svaret nesten alltid: Forbønn. "Be for oss!" trygler de oss om. Vær med og be for våre forfulgte trossøsken!

• Bønnekalenderen
Dette er Åpne Dørers viktigste bønneressurs. Den blir publisert i bladet hver måned, og blir også lagt ut her på nettet under "Dagens bønneemne" på hovedsiden. Bønnemnene for de siste syv dagene finner du her. Du kan skrive ut månedens bønnekalender hvis du går inn på PDF-utgaven av bladet i høyre spalte →.

• Bønneressurser
Her finner du matnyttige og varierte ressurser – blant en Fangeliste med navn på kristne i fengsel, og Prayer Manual som inneholder informasjon og bønneemner for alle de 50 landene på Forfølgelseslista.

• Bønnegrupper
Dersom du ønsker å være med i (eller starte opp) en bønnegruppe med fokus på våre forfulgte trossøsken, må du gjerne kontakte oss. Vi kan formidle navn og adresser og sender deg DVD'er med korte filmer. De fungerer godt som innledning og motivasjon til forbønn. På undersiden Filmer finner du mange kortfilmer du kan bruke i bønnegrupper og i andre sammenhenger.

• Bibelgrupper og cellegrupper
Er du med i ei cellegruppe eller ei bibelgruppe? Da vil vi oppmuntre deg til å legge fram ett eller to bønneemner fra våre forfulgte brødre og søstre når dere ber sammen i gruppa. Bruk f.eks. et par av de siste nyhetsmeldingene på hovedsiden. Eller du kan vise en kortfilm før dere ber -- se avsnittet ovenfor.

• Bønn i gudstjenesten
Noen menigheter inkluderer regelmessig bønn for forfulgte kristne i søndagsgudstjenesten. Kanskje du kan være koordinator for dette i din menighet? Snakk med presten eller pastoren og si at du er villig til å levere (eller framføre) konkrete bønneemner så ofte menigheten ønsker det. Bruk en av de siste nyhetene her på nettstedet eller annen info.