Undersider

Skriv til Sele

Det er jul og Sele (13) er kledd i sine fineste klær. Han og familien gjør seg klare til julegudstjeneste. I morgen, første juledag, skal de tilbake på en ny gudstjeneste. «Det beste med julen er skuespillene vi ser i kirken, sangene sangene vi synger, og julegavene.»

Skriv til Sele

Etter julegudstjenesten er Sele sammen med familien og naboene. De spiser et godt måltid sammen og synger julesanger. Og hvis de har litt ekstra penger, får alle en liten gave. Men ved middagsbordet og gjennom feiringen er det en tom stol. Seles far er ikke der. Han ble drept i 2011 - fordi han var kristen. «Sele kjente aldri faren sin, Solomon», forklarer Seles mor, Cecilia. Han døde da han var bare to år gammel.   

Cecelia har klart å fortsette gårdsdriften uten mannen sin. Men ikke uten hjelp fra Sele og søskene hans. 

For mange barn er deres framtid begrenset til åkrene rundt huset, helt enkelt fordi foreldrene ikke har økonomi til betale for skolegang. Men takket være din støtte kan Sele gå på skole hvor han kan studere og drømme om fremtiden. 

Han er en ivrig elev. Han er fokusert og deltar entusiastisk. «En dag vil jeg bli lege. Jeg ønsker å hjelpe andre og redde liv», forteller han. 

Han er en gutt full av glede, og det er takket være Guds nåde som ga ham en gudfryktig mor, kjærlige slektninger, stort lokalsamfunn og brødre og søstre over hele verden som støtter ham slik at han kan fortsette på skolen. 

Sele sier: «Jeg vil takke mine brødre og søstre som hjelper meg slik at jeg kan gå på skole. Må Gud velsigne dem.»

Nå har du mulighet til å sende Sele en oppmuntrende hilsen!

 

Tilbake