Undersider

Skriv til Georgine

Da Georgine vinket farvel til ektemannen Dieudonne Kakule Kahamulwa morgenen 4. januar 2020, visste hun ikke at hun aldri ville se ham igjen.

Skriv til Georgine

 Dieudonne dro til gården deres for å høste kokosnøtter. Georgine skulle komme etter når jun var ferdig med å lage mat til barna. «Da jeg kom til gården fant jeg sykkelen hans forlatt i veikanten. Jeg ropte på ham, men ingen svarte.» Dieudonnes kropp ble funnet noen dager senere. Han var blitt drep minst en dag tidligere på måte som er vanlig av ADF (en ugandisk opprørsgruppe).  Han var bare 30 år gammel og lærer på EERA Pentecostal church school. Barna er sterkt preget etter tapet av faren. Da et team fra Åpne Dører besøkte familien møtte de en familie i dyp sorg, det var vanskelig for alle holde tårene tilbake. Når Gerogine ikke gråt, stirret hun bare tom ut i luften.  

Selv om hun var knust, tror vi at besøket var til stor trøst og oppmuntring. «Jeg vil takke kristne søsken som tenker på meg. Det er godt å vite at noen ber for meg, om at Gud skal tørste meg og mine barn.» 

Nå har du mulighet til å sende Georgine en oppmuntrende hilsen og vise henne at hun ikke er alene.

Kampanjen avsluttes 31. desember 2020.

Tilbake