Undersider

Skriv til foreldrene til Leah Sharibu - avsluttet

Vil du skrive en hilsen til foreldrene til Leah Sharibu? Det betyr mye å få oppmuntring og vite at de ikke står alene midt i store utfordringer:

Skriv til foreldrene til Leah Sharibu - avsluttet

Leah (til venstre på bilde) ble kidnappet av Boko Haram i februar 2018 sammen med over hundre andre studenter. Etter at en avtale med regjeringen løslot Boko Haram 104 av jentene, men Leah er fortsatt i fangenskap fordi hun nekter å frasi seg sin kristne tro. 28. august 2018 sendte Boko Haram ut en lydmelding og et bilde av Leah Sharibu, der hun ber om hjelp for familien og for seg selv:

«Jeg bønnfaller myndighetene om å hjelpe min mor, min far og min yngre bror, hele min familie,» sa hun på hausa-språket. «Jeg ber dere inderlig, vær så snill å hjelpe meg ut av denne vanskelige situasjonen. Jeg ber regjeringen, spesielt presidenten, om å ha medfølelse med meg og hjelpe meg. Takk.»

16. september samme år annonserte Boko Haram at de hadde drept en kvinne fra Røde Kors, Saifura Hussaini Ahmed Khorsa, samtidig som de truet med å drepe tre andre fanger, inkludert Leah. 3. oktober henvendte president Buhari seg til Rebecca Sharibu (høyre på bilde), Leahs mor, for første gang siden kidnappingen. 15. oktober uttalte Boko Haram at de ville beholde Leah som slave på livstid sammen med Alice Ngaddah (Loksha), en kristen arbeider fra Unicef. Leahs mor og far, Rebecca og Nathan, trenger oppmuntring i en tid full av usikkerhet rundt datterens fremtid.

Vil DU sende en oppmuntrende hilsen til Rebecca og Nathan? 

 

Skrivekampanjen er avsluttet 

Tilbake