Undersider

Skriv til foreldrene til Leah Sharibu

Nesten 4 år har gått siden Leah ble kidnappet av Boko Haram. Leahs foreldre kjenner på smerten og savn. Vil du skrive en oppmuntrende hilsen til dem?

Skriv til foreldrene til Leah Sharibu

Leah ble kidnappet av Boko Haram i februar 2018 sammen med over hundre andre studenter. Etter at en avtale med regjeringen løslot Boko Haram 104 av jentene, men Leah er fortsatt i fangenskap fordi hun nekter å frasi seg sin kristne tro. Et halvt år senere sendte Boko Haram ut en lydmelding og et bilde av Leah Sharibu, der hun ber om hjelp for familien og for seg selv:

«Jeg bønnfaller myndighetene om å hjelpe min mor, min far og min yngre bror, hele min familie,» sa hun på hausa-språket. «Jeg ber dere inderlig, vær så snill å hjelpe meg ut av denne vanskelige situasjonen. Jeg ber regjeringen, spesielt presidenten, om å ha medfølelse med meg og hjelpe meg. Takk.»

Boko Haram har uttalt at de vil beholde Leah som slave på livstid. Vi har fått informasjon om at hun er tvangsgiftet og fått barn i fangenskapet.  Leahs mor og far, Rebecca og Nathan, trenger oppmuntring i en tid full av usikkerhet rundt datterens fremtid.

Nylig fikk vi bekreftelse på at hun fremdeles er i live.

Vil DU sende en oppmuntrende hilsen til Rebecca og Nathan? 

Da de andre jentene ble løslatt, fikk smuglet ut en lapp til sin mor. Der stod det: «Jeg vet at det er vanskelig for dere, og at dere savner meg. Nå ser at ordene du delte med meg, om at Gud er svært nær hos mennesker i nød og smerte, er sanne. Jeg stoler på at jeg en dag skal se deg igjen. Jeg stoler på at jeg en dag skal se deg igjen. Om ikke her, så i fanget til vår Herre Jesus Kristus».

Bli med å be for Leah og hennes foreldre!

 

Kampanjen avsluttes 31.12.2021

Tilbake