Undersider

Salomi fra Nigeria - avsluttet

Vil du skrive en hilsen til Salomi fra Nigeria? Det betyr mye å få oppmuntring og vite at hun ikke står alene midt i store utfordringer. Dette er hennes historie:

Salomi fra Nigeria - avsluttet

Det var rundt midnatt, og mannen min var ikke hjemme. Jeg hadde allerede lagt meg, da jeg hørte skudd utenfor huset. Gaten vår var blokkert, og vi hadde ingen steder å flykte. Jeg hadde ingen andre valg enn å åpne for dem. Jeg bar sønnen min på ryggen, og var gravid med denne babyen.

To Fulanimenn kom inn og forlangte å få penger. Min svigermor forsøkte å få deres oppmerksomhet, slik at jeg kunne flykte, men de fikk tak i meg. En av dem slo meg på hoften med en lang stokk. Sønnen min falt ned fra ryggen min, og en av mennene voldtok meg.

Da mannen min kom hjem og hørte om dette, ble han svært sint. Han tok meg til en nabolandsby der jeg ikke kjente noen.

Selv om voldtekten påvirket vår relasjon i begynnelsen, så lever vi nå i fred med hverandre. All ære til Gud!

Vi føler oss ikke trygge når vi sover i vårt eget hjem, så hver kveld går vi til huler eller ut i skogen for å gjemme oss helt til morgenen, uansett vær. Disse Fulanimennene voldtar alltid kvinner for å innta et lokalsamfunn, og jeg vil at folk i hele verden skal vite at dette skjer her i Nigeria.

BØNN

Be om at Gud må fortsette å beskytte kvinner, og beskytte meg når jeg nå fortsetter å bo i mitt eget lokalsamfunn. Be også Gud om at vi får fred innad i familien.

 

Skrivekampanjen avsluttes 31.desember 2019

Tilbake