Undersider

Håp for Midtøsten - Avsluttet

Oppmuntring til den forfulgte kirke har alltid vært en viktig del av Åpne Dørers tjeneste. Den verdsettes høyt av kristne som møter forfølgelse. Bare å vite at de er husket på, elsket og blir bedt for, gir dem håp i en tid med fortvilelse.

Håp for Midtøsten - Avsluttet

Mange kristne i Midtøsten er imidlertid fanget i en konfliktsone – eller på annet vis utenfor Åpne Dørers rekkevidde. De trenger stadig oppmuntring, også når de ikke kan få tilgang til postkort og brev. Men de har smarttelefoner og kan få tilgang til internett. Til og med i Aleppo i det krigsherjede Syria er det av og til internettforbindelse!

Av den grunn har Åpne Dører designet en ’app’ som er tilgjengelig for mennesker i forskjellige land i Midtøsten. Ved å laste ned på sin egen telefon kan kristne i Damaskus, Aleppo, Erbil, Bagdad, Betlehem, Kairo og andre steder i Midtøsten også motta oppmuntrende hilsener fra sine søsken rundt omkring i verden. Hver dag.

App’en er enkelt laget, så den kan fungere selv med dårlig internettforbindelse. Og vi håper at den snart vil være full av oppmuntrende innhold. Det kan du være med på å sikre!

Slik sender du en elektronisk hilsen

Du har flere forskjellige valgmuligheter når du vil sende din elektroniske oppmuntring. Du kan sende din hilsen som her (sendes til norway@od.org):

  • En kort tekst: Dine ord kan bringe stor trøst og håp til forfulgte kristne. Men hold hilsenen kort og ”mobilvennlig”: høyst 500 tegn (ikke ord!).
  • En tekst med bilde: Du har sikkert hørt det før: Et bilde sier mer enn tusen ord. Legg til et bilde til din tekst på maks 500 tegn. Eller sett inn en tekst i bildet, maks 100 tegn, som fyller maks en femtedel av bildet. Vis ingen ansikter på bildet – for sikkerhetens skyld.
  • En kort video: Film din oppmuntring – en personlig hilsen, et bønnemøte, bibelsk innhold eller lignende. Hold videoen under 15 sekunder, under 1 Gb i størrelse og i et standardformat.
  • Et lydopptak: Snakk inn og ta opp en personlig oppmuntring. Eller spill inn en kristen sang. Sørg bare for å lagre opptaket i MP3-format, ikke lenger enn 30 sekund. 

Ut over individuelle retningslinjer så husk også å følge den mer generelle veiledningen.

Tilbake