Undersider

Bombeofrene Alvaro, Trinity og Anita - Avsluttet

Det var søndag 13. november 2016 rundt klokken 10 på formiddagen. Barna lo mens de lekte på den grønne plenen utenfor kirken i Samarinda, på den østlige delen av øya Borneo. De ventet på foreldrene som var på gudstjeneste inne i kirkens hovedbygning.

Bombeofrene Alvaro, Trinity og Anita - Avsluttet

Plutselig kastet en terrorist en brannbombe mot barna. Den eksploderte. Noen sekunder etterpå kastet han enda en bombe.

Fire av barna ble alvorlig skadet i eksplosjonen: Alvaro, Trinity, Anita og Intan. Intan døde av skadene neste dag. Av de tre overlevende var det Alvaro og Trinity som fikk de største skadene, og de er fortsatt under behandling. Alle tre er traumatisert av opplevelsen.

Alle arrene i ansiktene og på hendene og bena har påvirket selvbildet og personligheten til barna. «Jeg skammer meg over kroppen min som er full av arr,» sier Alvaro. Trinitys mor, Sarinah, forteller at Trinity lett blir oppfarende og hissig etter opplevelsen.

Barna trenger forbønn og oppmuntring for å komme seg fysisk og mentalt etter traumet. De trenger å vite at Gud har gode planer for livene deres.

Et brev eller postkort fra deg vil være til stor oppmuntring. Det betyr mye for barna å vite at du ber for dem og familiene deres. Send brevet til Alvaro (4 1/2), Trinity (4 ) eller Anita (2 1/2) -  eller til foreldrene til et av barna. Har du barn eller barnebarn, vil deres hilsener og tegninger spre glede. Nedenfor finner du litt hjelp og inspirasjon.

 

Skrivekampanjen avsluttes 2. juli 2018

Tilbake