Undersider

Aurora fra Colombia - Avsluttet

Etter å ha opplevd vold, forfølgelse og fordrivelse, kan Aurora nå igjen drømme. Hun har fått en ny begynnelse.

Aurora fra Colombia - Avsluttet

Auroras mann ble i  2013 myrdet av en paramilitær gruppe, fordi han forkynte evangeliet. «Han visste at de ville drepe ham dersom han fortsatte med å forkynne,» forteller Aurora. «De ulovlige bandene hadde allerede truet ham adskillige ganger, men på tross av det foretrakk han å dø mens han tjente Kristus. Han var ikke redd for å forkynne sannheten.»

Hennes mann var kjent i området på grunn av hans tjeneste, som fokuserte på å oppmuntre de unge til å leve deres liv for Herren. På grunn av hans modige tjeneste har adskillige bandmedlemmer forlatt deres kriminelle liv og begynt å følge Jesus.

En tidlig morgen ble han banket til døde, foran øynene på Aurora og noen av barna. Aurora er nå alene med seks barn. To av barna bor på Åpne Dørers Barnesenter, de to minste barna bor hjemme og de to eldste bor langt borte, slik at de ikke er i risiko for å bli vervet til de illegale, væpnede gruppene.

For øyeblikket mottar Aurora traumerådgivning fra Åpne Dører. Hun forsøker å skape en stabil tilværelse midt i smerten og ensomheten. Auroras gjenopprettelses prosess har ikke vært enkel. Et slikt stort tap har etterlatt dype arr i både henne og barna.

Til tross for hennes vanskelige erfaringer, har Aurora blitt i stand til å se på fremtiden med nye øyne. Den hjelpen hun har mottatt fra Åpne Dører har tillatt henne å bygge en sterkere tro, og det har hjulpet henne til å forstå begivenhetene i hennes fortid. I dag bor hun med sin familie og har etablert en liten restaurant for å få en inntekt. Hun fortsetter med å delta i Åpne Dørers program. «I fremtiden vil jeg gjerne hjelpe andre mennesker, som har gjennomgått lignende ting som meg. Gud har hjulpet meg, derfor kan jeg hjelpe dem.»

Skrivekampanjen slutter 10. september 2017

Tilbake