Undersider

Alisa fra Nigeria - avsluttet

Vil du skrive en oppmuntring til Alisa fra Nigeria? Her er hennes historie:

Alisa fra Nigeria - avsluttet

2017: Vi var på vei for å arbeide på en gård da vi ble angrepet av fulaninomader. En gruppe menn kom mot oss. De voldtok meg. Jeg trodde ikke jeg ville overleve, men Gud har ført meg hit jeg er i dag.

Da jeg reiste hjem fra det første traumeseminaret var jeg oppmuntret. Folk så at noe hadde endret seg i meg.

Men en stund etter at jeg kom hjem gled jeg tilbake i en tilstand av fortvilelse. Jeg følte meg svak og isolerte meg. Jeg gikk ikke ut. Jeg ville ikke møte andre mennesker. Jeg ville ikke snakke med folk fordi jeg skammet meg over meg selv.

Da jeg malte dette bildet, husket jeg på hva skjedde og kjente på all smerten. Etterhvert som jeg jobbet med bildet begynte jeg å kjenne på glede igjen. Det vakre kunstverket fikk meg til å føle meg lykkelig. 

Kristne kvinner i Nigeria lever under et enormt press og mange opplever grusomme ting. Her er det vanlig å bli voldtatt. Dersom ektemennene våre prøver å beskytte oss, blir de drept. Jeg ønsker at verden skal få vite om hva som skjer i Nigeria.

Hadde det ikke vært for Guds kjærlighet og Hans trøst, ville mange av oss vendt tilbake til islam. Be om at Gud må gjenopprette fred i samfunnet vårt. Ikke bare i samfunnet mitt, men i Nigeria for øvrig. Be om at Gud skal bringe fred, slik at denne vondskapen kan stoppe.

Skrivekampanjen avsluttes 31.desember 2019

 

Tilbake